Послушното куче е радост за всеки стопанин. Ние работим за изграждането на здрава връзка между Вас и Вашия любимец.

Научете повече за ...
Градина за кучета (полудневна и целодневна)

Послушници

Градината за кучета „ПОСЛУШЕН” е създадена от д-р Калина Кандулкова – ветеринарен лекар и главен инструктор в училище за кучета „ПОСЛУШЕН”. Основната цел на градината за кучета е социализация на кучетата помежду им и осигуряване на пълен целодневен или полудневен пансион за Вашия любимец.
В случай че дълго време отсъствате от вкъщи през деня и имате малко подрастващо кученце, градината е точно за Вас. Всеки стопанин който има младо куче, знае колко е важно да му отделяме време по 3- 4 пъти на ден, за да го нахраним, да го разходим и да поиграем с него. За съжаление мнозина от нас нямат това време. Оставяйки кученцето си в дома Ви, само, повече от 6 часа, разбирате колко много неща сте забравили да скриете от него когато сте излизали. Разбира се, то ще опита да се забавлява с всичко, което му попадне докато Вие отсъствате от дома. Вината за това обаче не е негова, защото Вие сте длъжни да осигурите нужното време на Вашето кученце, за да се чувства то добре.
Ето защо Училище за кучета „ПОСЛУШЕН” създаде кучешка градина. Не е нужно да оставяте кученцето си да скучае по цял ден. Просто можете да го до оставите при нас и да сте спокойни, че ще бъде нахранено и разходено на всеки 4 часа. Кучетата, които са на градина при нас се групират, така че да могат да играят заедно по време на разходките. При общуването на кучетата помежду им, се изграждат навици на принципа на подражателния метод. Всички знаем колко е важно да намерим приятели на нашето кученце, с които то да играе докато е все още бебе. Повечето от нас разхождайки любимеца си в парка намираме други кучета, връстници на нашето, с които можем да оставим любимеца си да играе. Оставяйки кучето си на градина за кучета, всичко това ще му бъде осигурено.
Училище за кучета „ПОСЛУШЕН” се намира в кв. Враждебна. Полигонът за обучение на кучета е с големина 2 дк. На които има тревна площ (1,2 дк) и опесъчена площ. Животните се пускат да играят в заграден двор и задължително са под наблюдението на гледач. Полигонът е снабден с боксове за настаняване на кучетата, през времето за почивка. Кучетата за целодневна градина (8- 12 часа) се пускат да играят 4 пъти през деня за по 1 астрономичен час, на разходка. Кучетата за полудневна градина (4- 6 часа) се пускат да играят 2 пъти през деня за по 1 астрономичен час, на разходка.


ХРАНЕНЕ
Храненето е според нуждите на всяко куче, съобразено с възрастта му и особеностите на породата. Храната, с която искате да се храни Вашето куче, можете да я предоставите Вие, а може и да посочите вида храна и да я осигурим ние.

ОБУЧЕНИЕ + ГРАДИНА ЗА ВАШЕТО КУЧЕ
По желание на клиента, с кученцето може да се работи общо послушание, през времето когато то е на градина. Инструктор от училище „ПОСЛУШЕН” може да се занимава с любимеца Ви, но задължително след взимането на кученцето Ви, трябва да Ви се покаже какво е работено и какво да продължите да правите Вие с него.
За да се включи обучение на кучето по време на градината, кученцето трябва да е ученик на училище „ПОСЛУШЕН” и да е заплатило цял курс на обучение.

Вижте къде се намира градината за кучета „ПОСЛУШЕН”
КАРТА

Ориентир за достигане на ПОЛИГОН "ПОСЛУШЕН":

До полигона, посока от центъра към изхода на София, се върви по Ботевградско шосе. Преди караулката, между ЮНГ и OMV, в дясно има пряка - ул. "57". Улицата е на 2 метра преди входа на OMV. В дъното на тази улица, където се пресича с ул. "68", се намира полигона на училище "ПОСЛУШЕН".

Желаете да направите резервация?
КОНТАКТИ

ИЗПОЛЗВАЙТЕ ФОРМАТА ЗА ЗАПИСВАНЕ ТУК

На телефон: 0890 12 30 12 от понеделник до петък, между 8.00 и 18.00 часа

По всяко време може да ни пишете на е-mail: info@poslushen.com