Послушното куче е радост за всеки стопанин. Ние работим за изграждането на здрава връзка между Вас и Вашия любимец.

Какво написаха учениците ни за нас
МНЕНИЯ

Габриела и Райчо

Габриела написа за нас:
Насочих се към училището, защото първото впечатление, което ми направи сайта Ви, беше много добро. Поддържан, постоянно се обновява, има достатъчно информация и за инструкторите, и за тренировките, и обща информация за възпитание на кучето, което е много полезно. След това проверих и във форумите какво е мнението на други хора за училището и имаше много положителни коментари. Това, което много ми допада в обучението е, че наистина си като в училище - имаш бележник, онлайн профил, уроци, учители, работиш в група, което е много мотивиращо. Определено научих много неща и за двама ни. След като започнахме да работим заедно, започнах да го усещам по-добре. Научих се да му разбирам погледите - кога е уморен, кога му се работи и т.н. Смятам, че училището възпитава и засилва връзката между кучето и стопанина. Най-трудно ми беше да работя с кучето си, когато то самото осъзна, че е мъжко и в един момент храната спря да го мотивира. Въпреки това виждам промяна в кучето си и тя е положителна.

Куче: МЕЛЕЗ, Пол: мъжки, Име: Райчо, Възраст: 1 година
Собственик: Габриела Петкова

Калоян и Мая

Калоян написа за нас:
Имайки буйно и диво куче, от породата Хъски, аз и моето семейство бяхме обезверени и отчаяни, че Мая може да се разхожда спокойно, да не се страхува от хората и да изпълнява команди. Благодарение на "Послушен" Мая стана изключително дисциплинирано и съсредоточено куче. Грижите, полагани от възпитателите в училището, дадоха резултат още след първата тренировка. Редовното посещаване на занятията и изпълняване на инструкциите доведе до такова поведение на кучето, че разходката с него вече не беше изпитание, а удоволствие. "Послушен" възпитава на добродетели и хората като отдаденост, любов, внимание и уважение. Д-р Кандулкова работи с хъс, заразителен за всички - малки и големи, хора и кучета. Посещаването на групови тренировки, с други стопани и кучета, те зарежда емоционално и те изпълва с огромно количество положителна енергия. Горещо препоръчвам на всеки да запише малкото си куче тук, за да може да се наслади на удоволствието да има послушно и интелигентно куче.

Куче: СИБИРСКО ХЪСКИ, Пол: Женски, Име: Мая, Възраст: 5 м.
Собственик: Калоян Янев

Борислава и Елиза

Борислава написа за нас:
Научихме много нови неща. Елиза стана по-комуникативна към другите кучета. Открих, че ако кучето тръгне да бяга, не трябва да го гоним. Ние сме много доволни и смятам, че към всеки стопанин и куче има индивидуално отношение!

Куче: ЙОРКШИР ТЕРИЕР, Пол: женски, Име: Елиза, Възраст: 1 година и 6 месеца
Собственик: Борислава Бошкова

Николина и Удо

Николина написа за нас:
Промяната в Удо е огромна! И слава Богу, положителна! :) Преди това беше малка глезена, плюшена играчка, която не знаеше какво е „НЕ”! Сега е нашата гордост, глезена, но ни слуша изключително много. Стои, ляга, сяда, върви на редом и т.н. Поведение, за което не съм и мечтала! Сближихме се много, аз го разбирам, а и той мен! Научихме, че с работа и правилен подход, няма невъзможни неща. Повечето хора не познават кучетата си! Калина първо ни научи да познаваме кучешката психика и по какъв начин Удо да прави всичко с удоволствие! В началото не вярвах, че ще бъда толкова доволна от училището. Сега не ми се иска курса да свършва! Силно го препоръчвам на всеки, който обича своя домашен любимец!

Куче: СЕНБЕРНАР, Пол: Мъжки, Име: Удо, Възраст: 8 месеца
Собственик: Николина Николова

Милена и Саске

Милена написа за нас:
Определено има промяна. Положителна! Аз никога не съм имала домашен любимец (като изключим една рибка), така че всяко нещо, което Саске прави, ми е ново и интересно! Ако не беше училището, едва ли щях да се справя с него и да го накарам да е послушен!

Куче: ДЖАК РЪСЕЛ ТЕРИЕР, Пол: Мъжки, Име: Саске, Възраст: 8 месеца
Собственик: Милена